Els nostres plats

Igual que l'entorn que hem creat nostra idea culinària té una filosofia naturista i ecològica. Quan llegiu la nostra carta ens agradaria que sabéssiu que molts dels productes que utilitzem són ecològics o de comerç just, com en el cas dels tes. A més som conscients dels beneficis que comporta afavorir els productes de proximitat i de la terra ja que promovent la utilització d'aquests productes beneficiem no solament la nostra salut i els nostres sentits, sinó que també contribuïm al benestar del nostre planeta.

Dins de la nostra senzilla carta, en la qual cada setmana oferim plats diferents, podeu trobar amanides i entrepans originals, tapes variades, i també una oferta de postres casolanes que podreu degustar a qualsevol hora del dia. Quant a les begudes tenim, a part de les marques convencionals, diversos tipus de cerveses artesanals sense additius químics, bons vins de la terra, i per als abstemis sucs i batuts naturals de tots els colors.

Menu PDF

En definitiva la nostra idea és oferir una carta senzilla però variada i a preus assequibles on siguin prioritaris els productes artesanals. Preferim oferir pocs plats i senzills però que siguin de qualitat. Com diu el refrany: "En el pot petit es troba la bona confitura."

!Per cert! També organitzem celebracions per encàrrec (aniversaris, festes per a nens, etc). Us fem un pressupost ajustat sempre que ens aviseu amb una mica de temps. Com podreu veure aquest entorn de l'aire lliure en el qual es troba l'Octopus Garden és ideal per a aquest tipus de festejos.

 

Bon profit!